mandag 17 mai
mandag 24 mai
Brydalen kirke

Skal dere gifte dere?
Da er dere velkommen til vigsel i en av vre kirker i Tynset prestegjeld.

nsker dere vigsel i sommermnedene br dere vre ute i god tid, ettersom de fleste nsker bryllup i juni, juli og august.

Nedenfor gir vi informasjon om foreberedelsene fr vigselen finner sted: Kontakt kirkekonttoret for avtale dato for vigsel.
  • Fra 1.oktober 2004 m dere g til folkeregisteret i deres bokommune for fylle ut skjemaer for "prving av ekteskapsvilkr".
  • Dere bringer med kopi av prvingsattesten til prestekontoret/presten hvor vigselen finner sted. Dette m skje i god tid i forkant av vigselen.
  • Om dere har spesielle nsker for musikk under vigselen, m dere kontakte organisten i god tid for nrmere avtale.
  • Dere avtaler tid for vigselssamtale med presten. Samtalen finner sted i kirken hvor vigselen skal foreg, som oftest noen f dager fr vigselen. Der vil det ogs bli en praktisk velse/gjennomgang av vigselsritualet.
  • Om dere nsker pynte i kirken fr vigselen, m dere ta kontakt med kirkekontoret som vil vre behjelpelig med tilgang til kirkerommet dagen fr vigselen finner sted.

S hper vi at det blir en stor og minnerik dag bde for brudepar, familie og venner!

De offentlige skjemaene fes ved henvendelse til Folkeregisteret, eller dere kan finne de
 her p skatteetaten sine hjemmesider.